Elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovatie

Zelfwerkend patroon Kais Jenaieh beschikt over meer dan 18 jaar ervaring in uitvoering van elektriciteitswerken regio Oost- en West-Vlaanderen. Als zelfstandige in bijberoep garandeert hij u een vlekkeloos verloop en een aantrekkelijke prijs voor elk project.

Elektriciteit van A tot Z

Naast het uitwerken van volledig nieuwe, elektrische installaties inclusief het maken van de schema’s en de keuring voert SLW Electric Solutions uit Oost- en West-Vlaanderen eveneens de installatie uit van domotica en verlichting. Comfort en veiligheid zijn van heel groot belang en daarom wordt er ook steeds gezorgd dat de installatie voldoet aan alle wettelijke normen. Er wordt gewerkt met kwaliteitsmaterialen zoals Siemens, Niko, Bticino,…

Toekomstgericht denken

Vooral bij nieuwbouwwoningen en totaalrenovatieprojecten is het belangrijk steeds toekomstgericht te denken. Misschien zijn er zaken die u momenteel nog niet wenst te laten plaatsen maar waar u in de toekomst wel gebruik van zal willen maken. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de nodige bekabeling reeds aanwezig is. Zo moet u in de toekomst geen grote werken meer te laten uitvoeren indien u toch nog extra zaken wenst zoals een automatische garagepoort in plaats van een manuele of video- of parlofonie.

Contact

Benieuwd naar de kostprijs van de elektriciteitswerken voor uw project? Bel of mail ons vrijblijvend en wij zorgen voor een gedetailleerde offerte!

Contactgegevens

SLW Electric Solutions
Ediksveldestraat 16
B - 9420 - Erpe-Mere

Tel.: 053 22 90 72
E-mail: slw-electric.solutions@hotmail.com

BTW BE 0689.652.083

ELEKTRISCHE INSTALLATIES | ELEKTRICITEITSWERKEN | DOMOTICA | AUTOMATISERING | VERLICHTING | REALISATIES